COMENÇA LA TEMPORADA DE CARRETERA

Aquest passat cap de setmana la secció de ciclisme Jufré Vic ETB, ha estat present en tres fronts. Dues curses socials i una sortida cicloturista. Anem per parts

Diumenge es va disputar a Palafrugell la cursa del Pa, una cursa social de 107 quilòmetres on van prendre part alguns ciclistes de la secció. Arnau Fonollosa va ser primer junior, Arnau Pericas 20è elit i Jordi Fonollosa 14è màster 40.

El mateix diumenge a Mont-Roig, es va celebrar la cursa social de Tarragona una prova de 78 quilòmetres on en Raül Sebastianes va ser segon de la categoria junior.

I per acabar, també el diumenge es va fer una sortida amb la secció cicloturista Jufré Vic ETB. El recorregut d’aquesta sortida va ser de la Garriga a Vic pujant per collformic un total de 62 quilòmetres que van poder gaudir una bona grupeta.

2018-02-01T23:05:04+00:00 febrer 1st, 2018|Equips de competició|
Inline
Inline