27 de maig NOU RECORREGUT !!!

Aquest any tenim un nou recorregut. La primera part serà igual que les últimes edicions fins arribar al port de La Trona, escenari habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana o del conegut Ral·li Catalunya Costa Brava. A partir d’aquest punt anirem en direcció Alpens, passant per la Riera de Merlès. Els participants del recorregut curt aniran cap a Prats de Lluçanès, punt que coincidirà amb els de la ruta llarga que vindran de Gaià, Navàs i d’Avinyó. A partir de Prats de Lluçanès, el recorregut serà el mateix per les dues distàncies seguint en direcció a Oristà, on ens trobarem uns tobogans força impressionants Seguidament, pujarem l’Alt de Fontfreda i ja baixarem cap a Riuprimer coincidint així amb l’última baixada de les últimes edicions.

D’aquesta manera, mantenim l’essència de la prova i introduïm noves carreteres igualment molt tranquil·les, poc transitades i amb un paisatge realment espectacular. Circularem per les comarques d’Osona, el Bages i el Berguedà, potser poc conegudes però molt atractives.

Aquest circuit ha estat dissenyat pels mateixos cicloturistes del nostre Club, ja que és una zona que cada vegada els ciclistes d’Osona hi tenen més tirada i hi troben la tranquil·litat i el bon paisatge. També cal destacar en general el bon estat de les carreteres, i gràcies a això és un recorregut que anima sempre a rodar amb un bon ritme.

El recorregut llarg té 153 km i un desnivell positiu de 2.445 metres mentre que el curt en té 111 i un desnivell de 1.731 metres.

L’objectiu de La Marxa Jufré Riuprimer, com sempre, és gaudir d’una matinal de ciclisme amb bona companyia per un entorn privilegiat, amb carreteres bones i molt tranquil·les i amb uns avituallaments abundants i de qualitat. Finalitzant amb el dinar complert de fideuà i carn a la brasa per gaudir de tot l’esforç realitzat.

La Marxa cicloturista Jufré Riuprimer, d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme, incorpora les mesures necessàries per garantir la seguretat dels participants amb un únic objectiu: que sigui una jornada festiva per compartir i gaudir del nostre esport preferit!

Estigueu molt atens als diferents canals de comunicació, us anirem informant de més novetats!

Salut i pedals!