L’equip júnior del Jufré Vic-ETB ha estat aquest cap de setmana present a les primeres dues proves del Trofeu Víctor Cabedo a Castelló, corrent davant dels millors equips a nivell estatal. Un debut amb uns resultats enormes. Dissabte es va disputar el VI Trofeo Víctor Cabedo, i diumenge, el XII Memorial Joan Baptista Llorens, a més, primera prova puntuable per la Copa d’Espanya de la categoria. Els nostres nois, dirigits per Pius Dòniga, han estat segons classificats per equips en les dues proves.

Al Trofeu Cabedo, 80 quilòmetres acabats a la dura pujada del Castell d’Onda, Arnau Fonollosa va acabar en 7a posició, mentre que Adrià Bartrina era 14è, i tercer en la classificació dels júniors de primer any. Per altra banda, a la prova de Copa Espanya, acabada a Vila-Real després de 119 quilòmetres, Alberto Hernández ha estat present als talls que han acabat decidint la cursa i ha estat 5è final, acompanyat en els primers llocs per Isaac Vilarrasa, 7è, Raul Sebastianes (15è) encapçalant el grup principal juntament amb Sergi Moya (17è) Bernat Isach (27è), Adrià Bartrina (31è) i Arnau Fonollosa (37è). I també amb Marc Ortiz (68è), completant un gran debut en proves estatals aquesta temporada 2018.