Aquest cap de setmana també ha estat intens pels equips BTT del Jufré Vic-ETB, que han tingut dis fronts oberts disputats diumenge: per una banda, a Mon-ras (Palafrugell), els més petits han viscut l’inici de la Copa Catalana infantil, amb bones posicions i algun podi.

En prebenjamins, Queralt Cubí la 3a fèmina, en una cursa on també vam tenir el 5è lloc Gil Clapés, el 10è de Pol Albaladejo. La presència de l’escola va seguidor amb Marc Dantí, 5è benjamí, els principiants, amb Jan Casanovas 4t, Marc Albaladejo 7è i Oriol Dantí 16è, el podi de Roc Cubí (3r) en alevins, on també Aleix Casanovas va ser 6è. Per últim, Adrià Franquesa va participar en categoria infantil, acabant en cinquena posició.

Per alta banda, al circuit de Corró d’Amunt s’hi va viure la segona prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point, una prova amb una enorme participació de més de 500 ciclistes des de cadets fins a masters, on els nostres cadets hi van ser presents: Lluc Coma va ser 14è, Guiu Tobajas 15è, Gil Lladó 24è, Pau Viladelbosch 31è, Marc Codinach 41è i Raul Gironí 48è. També hi van competir en les proves grans el nostre monitor Oriol Sirera (29è sub23) i el júnior Toni Algarrada (30è en la seva categoria).