Aquest cap de setmana, els júniors de l’equip Jufré Vic-ETB han completat en les dues últimes proves del Trofeo Víctor Cabedo, a Castelló. El debut de l’equip en proves estatals ha estat tot un èxit, amb un segon lloc per equips a la general tot just per darrere de l’equip de la Fundación Alberto Contador i el quart lloc d’Alberto Hernández a la general individual que s’ha anotat el català Alex Martín (Polartec-Kometa).

Arnau Fonollosa, 13è, també ha aconseguit una destacada classificació, que juntament amb Adrià Bartrina (18è), Isaac Vilarrasa (33è), Raul Sebastianes (39è) i Bernat Isach (45è) han computat a la general al participar en el total de les quatre proves de les que constava la cursa. Raul Sebastianes, Isaac Vilarrasa, Arnau Fonollosa, Bernat Isach, Alberto Hernández, Toni Algarrada, Adrià Bartrina i Marc Ortiz han estat els que han viatjat aquest cap de setmana.

Dissabte van disputar una contrarellotge de 6 quilòmetres de recorregut a Vila-real, on es va poder notar la preparació de la disciplina que l’equip va fer durant la setmana al velòdrom d’Horta de Barcelona per acabar signant una destacada 6ª posició, cedint tan sols 18 segons amb els vencedors, l’equip Polartec-Kometa de la Fundación Alberto Contador.

Diumenge ha arribat la darrera prova en línia, el Trofeo Entrada de Toros y Caballos de Segorbe, amb una arribada ajustada en què Raul Sebastianes, 14è a 7 segons de la victòria, ha estat el millor de l’equip juntament amb Adrià Bartrina (21è), Arnau Fonollosa (23è) i Alberto Hernández (24è), que cedint tan sols 13 segons han pogut mantenir els seus alts llocs a la general.

Per la seva banda, Sergi Moya (10è), Marc Vidal (11è), Marc Cabezas (16è), Guillem Camps (23è) i Aleix Vergé (29è) també han participat a la primera prova de la Copa Critèrium de la Federació Catalana, concretament a la prova del 72è Aniversari del Club Ciclista Catalunya (Barcelona), en una cursa en circuit dominada pels russos de l’equip Lokosphinx.