Molt bona participació de l’equip de ciclisme Jufré Vic—ETB en totes les categories a St. Bartomeu del Grau tot i el fred d’aquest matí de diumenge. Han participat a la prova un total de 27 corredors del nostre equip en un circuit molt ràpid de 2 Km.

A la categoria Infantil Adrià Franquesa ha pujat el podi en segona posició, Nil Llopart ha fet 19è, Marc Collell 22è, Pau Pujol 24è, Martí Marrodan 27è, Pau Parés 28è, Santi Quero 35è, Nil Ceamanos 41è i Guiu Alier 42è. En la categoria femenina Laia Cercuns ha fet 5ena i 46ena de la general.

En Categoria Aleví Martí Pratginestós ha fet 5è, Aleix Casanovas 9è, Roc Cubí 10è, Jordi Camps 16è, Marc Roca 18è, Roger Molas 19è, Jordi Ballesteros 21è i Gil Mir 26è.En la categoria femenina Sílvia Cuatrecasas ha fet 4ta (30ena de la general) i Gemma Vilar 5ena (31ena de la general)

En la categoria principinat Marc Albadalejo ha pujat el podi en la 3ª posició, Jan Casanovas 6è, Oriol Danti 10è i Nil Cardenas 19è. En la categoria femenina Maria Gutierrez ha fet segona.

Felicitats a tots!