L’equip de BTT i escola Jufré Vic-ETB van ser aquest dilluns de Pasqua a l’estrena de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà, que que també va comptar amb proves de Kids Cup per les categories inferiors, on una vegada més hi vam tenir una notable participació amb prop d’una trentena de bikers, entre els quals es van sumar sis podis.

En les categories de l’Open Girona, Adrià Bartrina va aconseguir ser el 3r classificat júnior, mentre Pau Viladelbosch era 3r classificat cadet, en una prova en què també van participar-hi Marc Codinach (12è) i Raul Gironí (15è). Per la seva banda, la participació més nombrosa va ser a les proves de la Kids Cup.

A més, vam poder gaudir amb la victòria infantil d’Adrià Franquesa, en una prova en què hi van córrer Gerard Casals, Pau Parés i Nil Ceamanos.

També van participar els alevins Aleix Casanovas (2n de la categoria), Roc Cubí, Roger Molas i Gemma Vilar, principiants Marc Albaladejo, Jan Casanovas, Oriol Dantí, Ot Bayés, Leo Lizaran, Nil Cárdenas i Maria Gutiérrez, els benjamins Martí Collell (2n de la categoria), Lluc Bayés, Marc Dantí, Oriol Amblàs, Bernat Casas i Lucía Gutiérrez (única fèmina de la categoria) i prebenjamins Gil Clapés (3r), Oleguer Jufré, Pol Albaladejo, Roc Pou i Queralt Cubí.

Enhorabona a tots! La competició de l’Open Girona BTT continuarà aquest diumenge dia 8 d’abril amb una nova prova a Castell d’Aro.