Aquest cap de setmana ha tornat a ser un gran èxit per l’equip júnior Jufré Vic-ETB, que ha tingut dos fronts a França i a la Copa Catalana júnior, resolts els dos amb victòria.

En primer lloc, dissabte l’equip va tornar a desplaçar-se a França per disputar una nova, la Route des Vignobles-Cap Lecaute. Una contrarellotge matinal de 4 quilòmetres i una cursa en línia de 100 a la tarda van tancar-se amb un gran resultat com la victòria júnior d’Alberto Hernández, que aconseguia ser tercer global davant de corredors amateurs després d’una gran feina d’equip.

Per la seva banda, aquest diumenge es celebrava a El Prat de Llobregat la tercera prova de la Copa Catalana júnior 2018, amb un recorregut de 63 quilòmetres per un circuit urbà. L’equip de Pius Dòniga ha estat atent als atacs durant la cursa, que finalment s’ha resolt en una arribada massiva en què s’han aconseguit les tres primeres posicions amb Isaac Vilarrasa, Raul Sebastianes i Arnau Fonollosa.

Completant l’arribada en grup d’una cursa en què s’ha seguit certificant el liderat per equips en la Copa Catalana, Toni Algarrada ha acabat 20è, Bernat Isach 23è i Marc Ortiz 32è . Després de la victòria d’ahir, Alberto Hernández ha abandonat després d’una caiguda sense conseqüències, i tampoc han acabat Adrià Bartrina, Sergi Moya i David Zlatev.

En definitiva, dues jornades que segueixen demostrant el gran esperit d’equip i l’infinit potencial d’aquests nois. Moltíssimes felicitats i a per més!