Fins a 33 ciclistes de l’equip BTT del Jufré Vic-ETB van ser aquest diumenge a Castell-Platja d’Aro per participar a les curses de la Kids Cup i Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2018, on l’equip va aconseguir fins a nou podis, entre ells quatre victòries.

En les proves de l’Open, Pau Viladelbosch va ser 3r a la prova cadet, repetint el seu podi aconseguit una setmana abans a Les Preses, acompanyat en la cursa per Marc Codinach (11è) i Raul Gironí (14è). Per la seva banda, el monitor Oriol Sirera va ser 6è en la categoria sub23, on va guanyador el vencedor absolut, Guillem Cassú.

En les proves de la Kids Cup, també es va repetir la victòria en categoria infantil d’Adrià Franquesa, en una cursa en què també hi van participar Nil Llopart 14è, Gerard Casals 16è, Pau Parés 17è, Nil Ceamanos 25è i Laia Cercuns, única noia de la categoria.

També vam poder gaudir de la victòria aleví d’Aleix Casanovas, a més companyat al podi per Roc Cubí (3r), mentre Martí Pratginestós era 4t, Roger Molas 15è i Sílvia Cuatrecasas, quarta fèmina.

A la  categoria de principiants, es va aconseguir un altre podi amb Marc Albaladejo (2n), mentre Jan Casanovas era 5è, Oriol Dantí 16è, Ot Bayés 22è, i Aleix De Arriba, 27è i Maria Gutiérrez 4a noia.

Noves victories van arribar amb ñes benjamins de Martí Collell i Lucía Gutiérrez, amb un nou podi de Marc Cuatrecasas (3r), Lluc Bayés 4t, Marc Dantí 10è, Oriol Amblàs 11è, Iol Prieto 15è i Bernat Casas, 16è.

Per últim, vam tenir una gran participació en prebenjamins, ja que Pol Albaladejo va ser 3r, Gil Clapés 4t, Roc Pou 8è i Queralt Cubí, la 3a noia. Una participació excel·lent, per nombre de ciclistes i resultats. Enhorabona a tots!