La Copa d’Espanya júnior de carretera tenia aquest dissabte la segona parada amb el Trofeu 15 d’Abril disputat a La Canonja (Tarragona), en què l’equip júnior del Jufré Vic-ETB s’hi presentava després d’un gran debut a Castelló (Alberto Hernández 5è, Isaac Vilarrasa 7è) defensant el segon lloc a la classificació per equips.

Per davant, 111 quilòmetres de recorregut amb tres dificultats muntanyoses: el Coll de La Batalla (3ª categoria), el desgastant Coll del Portell (1ª categoria) i un curt asecens al Coll de La Musara (4ª categoria), que es va coronar a 33 quilòmetres per la línia de meta i que no van poder evitar un desenllaç de cursa acabat amb un esprint nombrós en què el càntabre Sergio Trueba (Aseguras-Produque) va ser el més ràpid.

Per part de l’equip osonenc, va ser un dels únics quatre conjunts que van arribar a meta amb quatre corredors al grup capdavanter: Arnau Fonollosa (9è), Isaac Vilarrasa (11è), Adrià Bartrina (21è) i Alberto Hernández (27è). Per la seva banda, Raul Sebastianes (32è) va encapçalar l’arribada del grup perseguidor, i completaven la participació Bernat Isach (58è), Marc Ortiz (86è) i Sergi Moya (95è).

Aquests resultats mantenen la setena plaça a la classificació de la Copa d’Espanya per part d’Isaac Vilarrasa, mentre que Alberto Hernández baixa a la onzena  posició al no poder puntuar, però puja a Arnau Fonollosa al catorzè lloc i Raul Sebastianes és 25è, sent així l’únic equip juntament amb el Polartec-Kometa de la Fundación Contador amb quatre corredors entre els 25 primers classificats. La propera parada de la Copa d’Espanya júnior serà el dia 27 de maig amb la Cursa del Lobregat disputada entre Navàs i Sant Boi.