La Copa Catalana Infantil de carretera ha tingut aquest dissabte la seva tercera cita al Memorial Luis Mayo, disputat al bonic paratge de la platja de Castelldefels, on l’equip de l’escola Jufré Vic-ETB hi ha estat representat amb set participants que han gaudit i fet una gran actuació!

Per començar, Ilde Jiménez i Ivet Codinach han estat els primers classificats prebenjamins en una cursa en què es va participar conjuntament amb els benjamins. Per la seva banda,  Lluna Jiménez ha acabat sent la quarta noia en categoria de principiants i Teia Codinach ha pujat al podi en ser la tercera noia en categoria aleví.

Per últim, hem tingut tres corredors a la cursa dels més grans, els infantils, que ha tingut una participació molt nombrosa i on Biel Font ha estat 11è, Biel Colomo, 14è i Aniol Parareda, 27è. Enhorabona a tots!