Aquest diumenge, Jufré Cycling vam tenir el plaer d’organitzar la cinquena de la prova de Copa Catalana Infantil BTT d’enguany, la Vic-Osoning Kids BTT, que va resultar un gran èxit amb uns 250 inscrits de tota Catalunya malgrat l’amenaça de pluja.

Els circuits a la zona esportiva de Vic van resultar un encert que va agradar als participants. En un terreny diferent a l’habitual, amb zones de gespa i alguns trams que es van fer encara més espectaculars amb el fang, fent gaudir als nois i noies d’un gran dia de bicicleta de muntanya.

Cal destacar la gran feina dels monitors del club en el disseny de l’esdeveniment, que va tenir ben atesos als participants, equips i famílies, que van poder descobrir un nou entorn ciclista gràcies a la prova.

El gran resultat ens deixa a nosaltres, juntament amb Osoning, Ajuntament de Vic i als nostres patrocinadors, amb ganes de repetir i seguir millorant de cara a pròximes edicions. Ens veiem l’any vinent!

Guanyadors de totes les categories (Classificacions completes, a la web FCC):

  • Prebenjamins: Marc Bragulat i Laia Bragulat (Irontech-Tecnic-Ambisist)
  • Benjamins: Sergio García (Amunt Club Ciclista) i Beth Risalde (Penya Ciclista Montroig)
  • Principiants: Seff Van Kerckove (Penya Ciclista Montroig) i Noelia Vergara (Amunt Club Ciclista)
  • Alevins: Matisse Van Kerckove (Penya Ciclista Montroig) i Laia Galbany (Amunt Club Ciclista)
  • Infantils: Adrià Franquesa (Jufré Vic-ETB) i Marta Cano (Bike Garraf Club Esportiu)

Àlbum complet amb totes les fotografies de la jornada.

Tota la informació sobre la prova.