Els més petits de l’escola van viure una jornada especial aquest diumenge al matí amb la disputa del Campionat de Catalunya Infantil i Escoles de carretera celebrat a Mataró, en què l’equip Jufré Vic-ETB va aconseguir la tercera plaça de l’equips, amb una victòria i una medalla.

Ilde Jiménez va aconseguir el mallot de campió de Catalunya prebenjamí, en una prova en què va ser segon Pol Albaladejo i Ivet Codinach va aconseguir la sisena plaça. Els onze participants de l’equip van continuar amb el 7è lloc benjamí de Marc Danti.

En principiants, hi van participar Marc Albaladejo (12è), Oriol Danti (14è) i Lluna Jiménez (4a noia), mentre que Teia Codinach va ser la 4a classificada aleví. Pel que fa a la prova reina, la infantil, hi van participar Aniol Parareda (7è), Biel Font (13è) i Biel Colomo (16è). Enhorabona, una gran jornada!