La Marxa Jufré Riuprimer ha celebrat amb èxit aquest diumenge la seva sisena edició, que ha comptat amb uns 800 participants i amb la presència d’esportistes d’elit que han sortit i arribat a Santa Eulàlia de Riuprimer en una cita ja plenament consolidada entre les marxes de referència del cicloturisme català.

La marxa osonenca d’enguany, organitzada pel Club Natació Vic-ETB amb la direcció tècnica de l’exciclista Josep Jufré, ha presentat un nou recorregut en els seus traçats curt i llarg per paratges de gran bellesa en unes condicions meteorològiques ideals. La modificació del recorregut ha tingut bona acceptació entre els participants. que han pogut gaudir d’una gran jornada de ciclisme.

L’organització vol agrair especialment la feina dels voluntaris, la col·laboració dels ajuntaments i l’ajuda dels patrocinadors que fan possible aquest esdeveniment de promoció ciclista d’Osona, que aquest any ha tornat a transcórrer per les carreteres del Bages i del Berguedà.

Des d’aquí també volem fer un especial agraïment a Joaquim “Purito” Rodríguez, el convidat d’honor d’aquesta edició que ha mostrat un cop més el seu carisma compartint la jornada amb els aficionats. L’exciclista vallesà ha estat un dels molts esportistes d’elit presents a la cursa, com els actuals ciclistes professionals Carlos Verona i Óscar Pujol, els pilots de ral·li Nani Roma, Gerard Farrés i Marc Coma, o el pilot de motociclisme Aleix Espargaró, que han fet més especial una gran jornada ciclista.

Gràcies a tots per ser-hi i ens veiem l’any vinent!

Consulteu els vostres resultats.

Feu-vos amb les vostres fotografies a través de Fotoesportbcn.