Aquest diumenge, l’equip Jufré Vic-ETB de BTT va protagonitzar una molt bona participació i bons resultats a la les proves de la Kids Cup Girona a Quart. Hi van participar un total de 23 corredors de l’equip, aconseguint un total de nou podis, entre ells cinc victòries.

En la categoria dels més petits, els prebenjamins Gil Clapés va ser 3r, Pol Albadalejo 7è i Queralt Cubí 4a fèmina. En benjamins Martí Collell va ser 2n, seguit de Marc Cuatrecasas 3r, Marc Danti 10è, Pau Montés 12è, Oriol Amblàs 13è, Bernat Casas 19è i en la categoria femenina Zaira Garcia va ser la 1ra classificada.

En la categoria de principiants, Jan Casanovas va ser 1r, Marc Albadalejo 7è, Oriol Danti 16è, Ot Bayés 22è i Aleix de Arriba 24è. En alevins, Aleix Casanovas va fer un 1r lloc, Roc Cubí va ser 4t i Silvia Cuatrecasas 2a fèmina. En categoria infantil Adrià Franquesa va ser el un cop més 1r classificat, Pau Pujol i Pau Parés van ser 13è i 14è respectivament, Nil Ceamanos 22è i Laia Cercuns, la guanyadora fèmina.

A banda, dins les proves de l’Open, també hi va haver participació a la prova cadet, en què Pau Viladelbosch va ser 4t, Marc Codinach 11è i Raul Giron, 17è. Felicitats a tots, i a continuar amb l’Open Girona la setmana vinent a Sant Hilari de Sacalm!