ONZE PODIS I TRES VICTÒRIES A L’OPEN GIRONA I KIDS CUP BTT A SANT HILARI

Aquest dissabte 2 de juny s’ha celebrat a Sant Hilari de Sacalm una nova prova de l’Open Girona de BTT en un circuit molt ràpid, amb molt bona participació i bons resultats de l’equip de ciclisme Jufré Vic-ETB, que va aconseguir un total de 10 podis repartits en les 4 categories de les proves de la Kids Cup.
Per la seva banda, Pau Viladelbosch va aconseguir la primera posició a la cursa cadet de l’Open, amb Marc Codinach 9è i Raul Girón, 11è.

Pau Viladelbosch, entre els guanyadors de l’Open.

En prebenjamins Pol Albadalejo i Queralt Cubí han estat tercers en la seva categoria. En la categoria de benjamí, Martí Collell ha pujat al podi en segona posició i en la categoria femenina, Zaira Gracia ha estat primera i Lucia Gutiérrez segona. En principiants, Jan Casanovas ha aconseguit una tercera posició.
En el cas dels alevins, Aleix Casanovas i Silvia Cuatrecases en estat tercers. Per últim, en categoria infantil, Adrià Franquesa ha estat primer, i Laia Cercuns tercera. Enhorabona a tots els participants!
2018-06-03T14:46:38+02:00 Juny 3rd, 2018|Equips de competició, Escola|
Inline
Inline