El dissabte 9 de juny, dins el marc del gran festival de la bicicleta de la Sea Otter Girona, van tenir lloc les curses de promoció de la Copa Catalunya BTT Infantil, amb molta participació, bon ambient i un escenari ple de diferents activitats i estands que van donar com a resultat un dia inmillorable.
En la categoria prebenjamí Gil Clapés va ser 6è, seguit de Pol Albadalejo i amb Sergi Nofuentes, 26è mentre que Queralt Cubí era la 5a fèmina classificada. En benjamí, Martí Collell va ser 5è, Marc Danti 11è, seguit de Lluc Bayés i Lucia Gutierrez, 4a. El primer podi va arribar amb els principiants: Marc Albadalejo va ser 2n, Jan Casanovas 4t, Oriol Danti 17è, Ot Bayés 22è i Maria Gutierrez, 8a fèmina. En alevins, Aleix Casanovas va ser 1r, Roc Cubí 6è, Martí Pratginestós 7è i Marc Roca 36è.
I per últim, Adrià Franquesa va ser el 2n classificat infantil.El pròxim diumenge us convidem a tots a la següent cursa de la Copa Catalunya Infantil que es disputarà a Pau (Vilajuïga), una prova que serà el campionat de Catalunya.

Per la seva banda, diumenge es van celebrar les curses masculines de la Copa Catalana BTT Internacional, una prova de la Super Cup Massi amb una participació de molt nivell en què hi va participar l’equip cadet, aconseguinr les següents classificacions de la seva categoria: Lluc Coma 12è, Pau Viladelbosch 21è, Marc Codinach 28è, Gil Lladó 30è, Guiu Tobajas 46è i Raul Giron 55è.

Per la seva banda, també hi van participar en categoria sub23 els monitors Oriol Sirera (24è) i Guillem Marsó (36è).