Els júniors Jufré Vic-ETB van ser dissabte al Campionat de Catalunya CRI disputat a Puigverd de Lleida, en què Alberto Hernández va aconseguir la segona plaça del podi, cedint 1:10 amb el campió, Pau Miquel. Per la seva banda, Arnau Fonollosa, el recentment proclamat campió de Catalunya en ruta, també va fregar el podi amb la quarta plaça.

La participació del conjunt osonenc es va completar amb el 14è lloc de Marc Ortiz, 16è Sergi Moya, 23è Bernat Isach, 31è Raul Sebastianes, 42è Guillem Camps i un Isaac Vilarrasa que va patir errors de cronometratge.

Tanmateix, el cap de setmana del conjunt de Pius Dòniga no va acabar aquí, ja que diumenge es van desplaçar a Unquera (Cantàbria) per disputar-hi la penúltima prova de la Copa d’Espanya de carretera, el Memorial José Luis Junco, en què el conjunt Jufré Vic-ETB manté dos corredors en el top10 abans de la darrera prova: Alberto Hernández (8è) i Isaac Vilarrasa (10è).

En la prova en qüestió, Alberto Hernández va ser el millor classificat de l’equip (18è), entrant a 1:05 del vencedor, en el principal grup perseguidor. El van seguir Sergi Moya 37è, Isaac Vilarrasa 43è, Bernat Isach 44è, Arnau Fonollosa 68è, Marc Ortiz 69è i Raul Sebastianes 72è. La Copa d’Espanya júnior es tancarà el pròxim 5 d’agost amb el VIII Trofeo Ayuntamiento de Peñafiel (Valladolid).