Vilajuïga va acollir diumenge els Campionats de Catalunya BTT Infantil, on l’equip Jufré Vic-ETB va poder rebre el premi a la que està sent una gran col·lectiva, i és que va rebre el premi al millor equip dels campionats després d’aconseguir quatre podis.

La prova va començar amb les proves prebenjamins, i amb elles el 6è i 7è lloc de Gil Clapés i Pol Albaladejo, mentre que Queralt Cubí va ser la 5a prebenjamí, Queralt Cubí. En la prova benjamí, Martí Collell (3r) va aconseguir el primer podi, en una cursa en què també ho van ser Lluc Bayés (8è) i Marc Danti (9è), amb Lucía Gutiérrez sent la 6a fèmina.

Marc Albaladejo va tornar a pujar al podi sent el 2n principiant, acompanyat per Jan Casanovas, 6è, Oriol Danti ,10è, i Ot Bayés 18è, mentre que Maria Gutiérrez era la 7a fèmina. I les proves infantil i aleví van deixar dos podis més: Adrià Franquesa va ser 3è infantil i Aleix Casanovas 3r aleví, amb Martí Pratginestós 8è, Roc Cubí 10è.

Un gran premi per un equip que és líder de la Copa Catalunya Infantil BTT des de fa setmanes gràcies al bon treball dels nois i els tècnics, i per descomptat l’ajuda, l’entusiasme i el bon ambient de les famílies. Enhorabona!