L’equip Jufré Vic-ETB va estar present aquest cap a una nova prova de Copa Catalunya Infantil BTT disputada a la localitat lleidatana d’Almacelles, on els més petits, que venien de ser el millor equip del Campionat de Catalunya, ha demostrat el per què aconseguint sis medalles.

Per començar, Gil Clapés i Pol Albaladejo van acabar al podi prebenjamí amb el 2n i 3r lloc, mentre Queralt Cubí era la 5a de la categoria. Després arribava un nou podi, amb Martí Collell, 3r benjamí.

La participació de l’equip es va completar amb unes altres grans actuacions a la resta de categories, començant pels principiants, en què Jan Casanovas va pujar al podi en 2n lloc i Marc Albaladejo va ser 4t. La victòria va arribar en la prova aleví, amb Aleix Casanovas 1r aleví i Roc Cubí, 4t, mentre que Adrià Franquesa tancava la participació amb un últim podi sent el 3r classificat infantil.

Per la seva banda, a Palafolls s’hi va disputar el Campionat de Catalunya BTT, en què hi vam tenir la participació de dos cadets: Marc Sala, 16è, i Pau Viladelbosch, 30è. Enhorabona a tots!