L’equip BTT dels petits del Jufré Vic-ETB segueix el seu periple pel calendari català, i el darrer diumenge va participar a la Cuabarrada Kids de Canyelles, prova d’una Copa Catalunya Infantil BTT que ja s’apropa a la seva part final, i on els nois van aconseguir cinc podis.

La jornada va començar amb la victòria prebenjamí de Pol Albaladejo, mentre Marc Danti era 20è i Queralt Cubí, la 6a fèmina. Per la seva banda, Marc Danti fregava el podi sent el 4t classificat benjamí.

La categoria principiant va deixar un doble podi, amb Marc Albaladejo i Jan Casanovas sent 2n i 3r respectivament, mente Oriol Danti era 10è.

La segona victòria de l’equip va ser a la prova aleví, de la mà d’Aleix Casanovas, acompanyat del 5è lloc de Roc Cubí, mentre que Adrià Franquesa seguia amb la seva gran temporada sent 2n infantil.

Aquest cap de setmana, l’activitat BTT no s’atura, ja que arriben les proves finals dels Open provincials de Barcelona i Girona, on l’equip Jufré Vic-ETB n’és líder per equips. Enhorabona a tots!