L’Open Girona BTT va tancar aquest diumenge la seva temporada amb una última cursa a Fornells de la Selva, en què l’equip Jufré Vic-ETB va aconseguir ni més ni menys que deu podis. A més, com a prova conclusiva, va decidir els guanyadors finals de la competició… amb els nostres corredors de l’equip BTT enduent-se cinc dels deu títols en joc a la Kids Cup.

Martí Collell i Lucía Gutiérrez (benjamí), Aleix Casanovas (aleví), Adrià Franquesa i Laia Cercuns (infantil) han aconseguit el reconeixement als vencedors finals de l’Open provincial després de cinc proves, a més del triomf per equip de Jufré Vic-ETB.

En aquesta prova final, es van aconseguir quatre victòries entre els deu podis, començant per la 3a plaça prebenjamí de Gil Clapés, amb Pol Albaladejo 6è. Per la seva banda, es va aconseguir doble guanyador benjamí: Martí Collell va ser el més ràpid de la categoria, Marc Cuatrecasas 3r, Marc Dantí 4t, Lluc Bayés 5è, Iol Prieto 10è, Bernat Casas 15è i Oriol Amblàs 19è, mentre que Lucía Gutiérrez era la guanyadora entre les fèmines, amb Zaira García 3a.

Un nou podi es va aconseguir en la prova principiant, amb el 2n lloc Marc Albaladejo, mentre Jan Casanovas era 5è, Oriol Danti 14è, Ot Bayés 19è i Maria Gutiérrez, 4a fèmina. Per últim, l’equip va sumar dues victòries més amb Aleix Casanovas, guanyador aleví, mentre Sílvia Cuatrecasas era 3a fèmina i Gemma Vilar, 5a. Per la seva banda, Adrià Franquesa va ser 1r, confirmant la seva victòria final a l’Open, amb Pau Pujol, 10è, Pau Parès, 15è, Nil Ceamanos, 20è i Laia Cercuns, 2a fèmina.

La jornada es va completar amb la participació dels cadet a les proves de l’Open, amb Pau Viladelbosch, 4t, Marc Codinach 8è i Raul Girón, 11è.