DOS TÍTOLS FINALS A L’OPEN BARCELONA BTT

Aquest cap de setmana també es va posar el punt i final a l’Open Barcelona BTT amb una prova disputada a Avià, en què l’equip Jufré Vic-ETB va certificar la seva classificació final de millor equip de la Kids Cup, a més, amb les victòries finals de Jan Casanovas (principiant) i Adrià Franquesa (infantil).

La prova de dissabte guanyador va tenir com a guanyador de la prova infantil a Adrià Franquesa,  acompanyat d’altres tres podis més amb Aleix Casanovas sent el 3r aleví i Jan Casanovas i Marc Albaladejo acabant com a 2n i 3r principiant, respectivament.

Per la seva banda, Lluc Macià i Guiu Tobajas van participar a la prova cadet, acabant en 5a i 9a posició, respectivament. Uns grans resultats en la jornada anterior al final de l’Open Girona i que demostren la gran feina feta durant tot l’any per l’escola, les famílies, els monitors i els nois. Enhorabona!

2018-07-10T18:32:46+00:00 juliol 10th, 2018|Equips de competició, Escola|
Inline
Inline