L’equip júnior Jufré Vic-ETB va tenir una de les seves cites claus de la temporada a la Bizkaiko Itzulia, prova per etapes de cinc parcials al País Basc amb un altíssim nivell de participació, amb equips vinguts de Gran Bretanya, França i Bèlgica, i on el conjunt de Pius Dòniga va tornar a donar la cara, demostrant per què és un dels equips de la categoria més destacats de l’estat i acabant com el 9è dels 25 equips participants a la classificació per equips.

De nou, Alberto Hernández va fer bona la seva regularitat i va ser la referència de l’equip, acabant 15è a la classificació general final, a 2:51 del vencedor. El figuerenc, que venia d’un brillant top10 a la Vuelta al Besaya, va estar al grup capdavanter en totes les etapes, es va mostrar batallador quan la carretera s’enfilava i va certificar la seva qualitat escaladora a la cronoescalada a La Arboleda, el segon sector de la quarta etapa, en què va ser 6è.

També va tornar a mostrar la seva cara més batalladora Arnau Fonollosa, 43è a la general final, entrant en talls i lluitant a l’esprint del pilot a la primera etapa, on també va ser a l’escapada de la jornada Marc Ortiz, 66è final. Van completar la participació de l’equip Isaac Vilarrasa, 55è final, Raul Sebastianes, 92è, i un Toni Algarrada que va haver d’abandonar a la darrera etapa a causa d’una caiguda.

Fotografies d’Ana Domínguez (@anadominguez_photos /@AnaDV_Photos )

Per la seva banda, diumenge alguns júniors de l’equip també es van desplaçar a França per disputar el 13è GP de Villemolaque, cursa social organitzada pel Club Cycliste Le Boulou, 70 quilòmetres en circuit que van servir perquè Sergi Moya aconseguís el seu primer triomf en la categoria enduent-se la victòria en categoria júnior. Enhorabona!