L’equip júnior Jufré Vic-ETB segueix demostrant alt nivell en el seu tram final de la temporada, i en va donar una nova mostra aquest diumenge a la cinquena i penúltima prova de la Copa d’Espanya júnior, a la prova organitzada a San Sebastián de los Reyes (Madrid), en què Alberto Hernández va fregar la victòria amb una extraordinària 2ª posició, la mateixa que agafa l’equip abans de la darrera prova.

Hernández va ser el gran protagonista de la jornada, amb 80 quilòmetres de recorregut i dues pujades al Alto de Paracuellos del Jarama, juntament amb el qui finalment va ser el vencedor, Abner González (Bathco), els dos escapats fins al final, en què el seu rival va ser més ràpid. La resta de l’equip va completar la participació amb Raul Sebastianes 21è, Arnau Fonollosa 28è, Adrià Bartrina 35è, Sergi Moya 38è, tots ells al pilot principal, i Bernat Isach 93è.

Després d’aquest gran resultat, el conjunt de Pius Dòniga se situa ara segon a la general per equips de la Copa d’Espanya, només darrere del Polartec-Kometa de la Fundación Contador, i Alberto Hernández és 5è a la classificació individual, amb opcions matemàtiques d’entrar entre els tres primers a la darrera prova de la competició, que se celebrarà el dia 5 d’agost al Trofeo Ayuntamiento de Peñafiel (Valladolid).

L’endemà diumenge, alguns dels júniors també van disputar la prova de Copa Critèrium català celebrada a La Garriga, el Memorial Josep Segú, amb el campió català Arnau Fonollosa sent 4t, Bernat Isach 5è, Raul Sebastianes 6è, Toni Algarrada 7è, Álvaro Muñoz 9è, Marc Vidal 12è, Sergi Moya 15è, Guillem Camps 26è, Isaac Vilarrasa 28è i David Zlatev, 31è.

Fotografies d’Ana Domínguez (@anadominguez_photos /@AnaDV_Photos )