L’equip Jufré Vic-ETB es va desplaçar el darrer dissabte amb sis ciclistes a la prova de Copa Catalunya Infantil BTT disputada a Torredembarra, en què es van aconseguir quatre podis i una victòria.

La competició amb Pol Albaladejo sent 6è prebenjamí, seguint del podi de Martí Collell, 2n benjamí.

Arribant a la prova principiant, es va aconseguir un doble podi amb Jan Casanovas i Marc Albaladejo, 2n i 3r a la prova, amb uns resultats que situen a Albaladejo 2n i Casanovas 4r a la classificació general provisional de la Copa Catalunya Infantil BTT a dues proves de la seva resolució.

Qui sí que lidera la seva categoria en el certamen és l’aleví d’Aleix Casanovas, que a Torredembarra va sumar una nova victòria, mentre que Adrià Franquesa va acabar 4t en categoria infantil. El setembre es disputaran les dues últimes proves de la competició!