El darrer cap de setmana es va disputar la 38a edició del Critèrium del Vallès, única prova per etapes júnior del calendari català, en què el campió autonòmic Arnau Fonollosa, 10è a 37 segons a la general, va ser el primer de l’equip classificat.

La cursa va començar amb una crono de 6,6 quilòmetres a Martorelles, on Marc Ortiz va tenir una gran actuació: 3r a 24 segons del que acabaria sent el vencedor de la cursa, el francès Gauthier Navarro. Bernat Isach 13è i Arnau Fonollosa 14è també van estar en les primeres posicions.

Per la seva banda, a l’etapa en línia al voltant de Mollet del Vallès, Arnau Fonollosa va 9è, representant de l’equip al grup capdavanter de 20 corredors que es va jugar la victòria, assegurant la seva bona posició a la general que el manté segon al global de la Copa Catalana júnior.

Van completar l’actuació de l’equip: Marc Ortiz 20è, Bernat Isach 24è, Guillem Camps 37è, Raul Sebastianes 38è, Marc Vidal 53è i David Zlatev, 57è.