L’equip Jufré Vic-ETB ha acabat com a segon millor equip a la general de la Copa d’Espanya júnior. Després de la darrera prova disputada aquest cap de setmana, el conjunt de Pius Dòniga ha acabat amb 99 punts pels 115 del Polartec-Kometa de la Fundación Alberto Contador, equip del vencedor final, Carlos Rodríguez, i també del segon classificat, el català Álex Martín.

I és que aquest diumenge s’ha disputat la sisena i darrera prova del certamen estatal, el VIII Trofeo Ayuntamiento de Peñafiel, en què després de 123 quilòmetres de recorregut, Alberto Hernández va ser 16è, Adrià Bartrina 19è, Arnau Fonollosa 28è, Raul Sebastianes 49è, Bernat Isach 53è i Sergi Moya 109è, mentre que Isaac Vilarrasa i Marc Ortiz acabaven abandonant.

Les puntuacions repartides van acabar consolidant Alberto Hernández com a 5è classificat a la general final. El figuerenc, que va fregar la victòria a la prova anterior a San Sebastián de los Reyes, ha estat el corredor més destacat de l’equip Jufré Vic-ETB durant la Copa Espanya, en què també hi han puntuat, Isaac Vilarrasa, 18è final, Arnau Fonollosa, 28è, Raul Sebastianes, 39è, Adrià Bartrina, 45è, i Isaac Moya, 55è. Enhorabona a tots per aquesta gran temporada, nois!

Fotografia d’Ana Domínguez (@anadominguez_photos /@AnaDV_Photos )