Diumenge passat, l’equip júnior Jufré Vic-ETB va disputar el 35è Trofeu Sant Llorenç de La Galera (Montsià), 75 quilòmetres en circuit en una prova puntuable per la Copa Catalana júnior on es va imposar en solitari el francès Hugo Walkowiak (VC La Pomme Marseille).

En 5a posició, disputant l’esprint del pilot principal, va acabar Raul Sebastianes i 6è  era un Arnau Fonollosa, que davant l’absència del líder de la competició, Pau Miquel, sumava els punts suficients per a situar-se com a nou líder de la Copa Catalana júnior. 14è era Bernat Isach, mentre que Alberto Hernández no acabava la cursa.

Fonollosa es col·loca líder de la Copa Catalana amb 366 punts, pels 353 de Pau Miquel, mentre que David Domínguez es troba amb 250. Raul Sebastianes és 5è amb 205, també al top 10. (Classificacions completes de la Copa Catalana júnior.)

Els quatre dies anteriors, el conjunt de Pius Dòniga havia estat participant a la XXXII Vuelta Pamplona, on hi van competir Adrià Bartrina, Arnau Fonollosa, Alberto Hernández, Sergi Moya, Marc Ortiz i Isaac Vilarrasa.

Isaac Vilarrassa, millor classificat de l’equip a la Volta a Pamplona. Fotografia d’Ana Domínguez (@anadominguez_photos /@AnaDV_Photos )

La cursa começava amb una etapa de 83,4km entre Leclerc i Multiva, en què Alberto Hernández (17è) va poder entrar al grup de 23 corredors que es va disputar l’etapa, mentre que la resta entraven a més de 3 minuts. La segona jornada constava de 89,3km amb sortida i arribada a Etxarri Aranaz, on de nou Hernández (20è) i Adrià Bartrina (22è) entren en el grup decisiu, mentre que Arnau Fonollosa agafava un lideratge a la general de la classificació secundària de l’Intergiro que ja no abandonaria.

Molts corredors abandonaven a la exigent 3ª etapa, amb 88,2km començats a Sarriguren i acabats a l’Alto de Txoribar, en què Adrià Bartrina era 24è i abandonen Moya, Ortiz i Hernández. Per última, la cursa acabava amb una quarta etapa de 87,7km amb sortida i arribada a Pamplona en què Isaac Vilarrasa acaba 11è i escalava posicions a la general.

Així doncs, Isaac Vilarrassa, va acabar sent el corredor millor classificat a la general, 21è a 6:56 del vencedor final Josu Echevarria (Aralar TT-Irabia), mentre que un Arnau Fonollosa, de nou molt actiu en talls i escapades, era 32è i guanyador final de la classificació de l’Intergiro.

Arnau Fonollosa, de nou molt actiu, va guanyar la classificació de l’Intergiro. Fotografia d’Ana Domínguez (@anadominguez_photos /@AnaDV_Photos )