Arnau Fonollosa és líder de la Copa Catalana júnior després de la disputa aquest diumenge del 72è Trofeu Enric Armengol, prova de la Festa Major de Sants (Barcelona) on, a més, l’equip Jufré Vic-ETB va acabar com el millor equip de la jornada.

El campió català de la categoria va ser 2n en un final a l’esprint on es va imposar Juanjo Rosal (Polartec-Kometa) i va aconseguir ampliar una mica més el liderat aconseguit dues setmanes abans a La Galera. A una sola prova per la conclusió de la Copa, el Gran Premi Ciutat del Prat del pròxim 29 de setembre, Fonollosa compta amb 399 punts pels 377 de Pau Miquel (Turismo Villanúa).

També Raul Sebastianes (5è) va aconseguir fer un bon esprint que el manté quart a la general de la Copa Catalana, amb opció matemàtica d’assaltar la tercera plaça. Van completar l’actuació de l’equip Bernat Isach (14è), Sergi Moya (21è), Alberto Hernández (23è), Guillem Camps (26è) i Marc Ortiz (37è).

Aquest cap de setmana, tant Fonollosa com Alberto Hernández participaran a Sòria al Campionat d’Espanya júnior, representant la selecció catalana com ja hi van fer el passat mes de maig a la Classique des Alpes.

Fotografia de John Balderstone / Federació Catalana de Ciclisme