Un total de 16 corredors de l’equip van disputar aquest darrer dissabte la prova de Copa Catalunya Infantil BTT La Torreta Bike, a La Roca del Vallès, penúltima prova d’un certamen que acaba aquest dissabte a Molins de Rei amb l’equp Jufré Vic-ETB com a líder per equips.

Les diverses proves van presenciar tres podis per l’equip. Entre els prebenjamins, van córrer Pol Albaladejo, que va ser 6è, Oleguer Jufré 10è  i la fèmina Queralt Cubí, que va aconseguir la 5a plaça. Per la seva banda, el primer podi del dia va ser 2n lloc benjamí de Martí Collell, completant la prova 6è Marc Danti, 11è Lluc Bayés i la 4a fèmina de la categoria, Zaira García.

A la prova de principiants, van aconseguir els 3r i 4t llocs Marc Albaladejo i Jan Casanovas, mentre que Oriol Danti era 8è i Ot Bayés, 15è. Fregant el podi, eren 4t i 5è aleví Martí Pratginestós i Aleix Casanovas, prova on va ser 12è Roc Cubí i 20è Jordi Ballesteros. Per últim, la matinal es va tancar amb un nou podi gràcies al 3r lloc infantil d’Adrià Franquesa.

Per la seva banda, el dissabte dia 15 també es disputava la penúltima prova del calendari 2018 de la Copa Catalunya Infantil de carretera: la 8a Cursa Isaac Gálvez de Vilanova i La Geltrú, on l’equip Jufré Vic-ETB hi va tenir cinc representants, aconseguint la victòria prebenjamí d’Ilde Jiménez, el 9è i 19è lloc a la prova infantil de Biel Font i Aniol Parareda, mentre que entre els principiants, firmava el 7è lloc Aitor Martínez i la 6a fèmina, Lluna Jiménez.

Fotografies cortesia de Feliu Vilalta (enllaç a l’àlbum complet).