Aquest dissabte 22 de setembre a la tarda es va celebrar amb èxit la 1a edició del que esperem que siguin molts Critèrium Barri del Remei, prova que va servir de tancament de la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme amb victòria de David Gómez (Team Compak). Pràcticament una setantena de ciclistes van participar en aquesta jornada que va servir per entregar els premis finals del certamen català d’enguany.

Una prova, anys enrere disputada en categories inferiors, que ha renascut gràcies a la implicació de l’Ajuntament de Vic, el programa Vic Activa’t i l’Associació de Veïns del Barri del Remei, especialment a la feina de tots els voluntaris, el Club Natació Vic-ETB i la Unió Ciclista Vic que van fer possible aquesta jornada. Una prova que demostra, una vegada més, la capacitat com a organitzador del club Jufré Vic-ETB, el club amb més llicències de Catalunya i que enguany també ha estrenat la BTT Vic-Osoning Kids, prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT amb 250 participants.

També cal agrair, com sempre, a Kyrocream per la seva confiança i per seguir fent possible els diversos esdeveniments del club; també a OpticaSport i Intersport Horitzó-Everest pel seu patrocini de l’esdeveniment. De la mateixa manera, també es va comptar amb la col·laboració una vegada més pel patrocinador del club Mercedes-Benz SternMotor amb la seva cessió de vehicles, al Bonpreu del Remei per la seva col·laboració amb els avituallaments i a Certis amb les tanques.

Esperem que tots els participants hagueu gaudit. Ens veiem a la propera!

Podeu consultar LES CLASSIFICACIONS de la prova a la web de la Federació Catalana de Ciclisme.