La Copa Catalunya Infantil BTT va posar el seu punt i final després de catorze proves aquest dissabte all GP One to One BTT Molins de Rei. Una temporada fantàstica en la qual l’equip Jufré Vic-ETB ha pogut acabar com el millor equip a la general de la competició gràcies a la regularitat de molts corredors (Aleix Casanovas, millor aleví de la temporada, Adrià Franquesa 2n infantil, i a la general de principiants, Marc Albaladejo 2n, Jan Casanovas 3r!).

La prova final de Molins de Rei va comptar amb 11 participants de l’equip: en prebenjamí, el 10è Pol Albaladejo i la 6a, Queralt Cubí. Martí Collell va aconseguir la victòria benjamí, prova en què 6è va ser Marc Danti i 8è Lluc Bayés. 3r principiant va acabar Jan Casanovas, seguit de Marc Albaladejo, 6è, i el 12è lloc Oriol Danti. Per la seva banda, en la prova d’alevins 4t va ser Martí Pratginestós i 6è Aleix Casanovas, amb un darrer 4t infantil a la prova infantil per Adrià Franquesa.

Enhorabona a tot l’equip per l’empenta, la il·lusió de famílies i monitors, al Club Natació Vic-ETB i tots els patrocinadors que han fet possible aquesta temporada tan fantàstica!