El Gran Premi Ciutat del Prat va ser aquest dissabte l’escenari final de la Copa Catalana júnior, que no podia haver acabat de millor manera per rematar una temporada extraordinària, amb Jufré Vic-ETB com a millor equip, Arnau Fonollosa vencedor final i Isaac Vilarrasa, guanyador de la darrera prova.

I és que Vilarrasa va ser el guanyador a l’esprint davant de Juanjo Rosal (Polartec-Kometa) en un escenari en què ja havia estat el més ràpid el passar mes d’abril, dia en què es va veure un triplet de l’equip de Pius Dòniga que va estar a punt de repetir-se ja que 3r va ser el guanyador final de la competició, Arnau Fonollosa, amb Raul Sebastianes 4t.

L’actuació de l’equip la van completar Bernat Isach 14è, Álvaro Muñoz 18è. Adrià Bartrina 21è, Marc Ortiz 23è, Sergi Moya 28è, Alberto Hernández 30è, Marc Vidal 31è i  Toni Algarrada 33è.

Després d’aquests resultats, Arnau Fonollosa s’ha proclamat vencedor final de la Copa Catalana amb 426 punts sobre els 399 de Pau Miquel (Turismo Villanúa), en una classificació final amb Raul Sebastianes, 4t final a tan sols 19 punts del podi de David Domínguez (Tot net-Terrassa), Alberto Hernández 10è, Isaac Vilarrasa, 12è, Bernat Isach 15è i Toni Algarrada 16è, també ha valgut a Jufré Vic-ETB per ser el millor equip de la temporada.