Els equips de competició Jufré Vic-ETB tanquen una temporada d’èxit

El club Jufré Vic-ETB ha signat una temporada 2018 amplíssima, amb 170 podis i més de 60 victòries entre totes les categories i disciplines. L’equip ha tingut diverses branques per poder mostrar-se en un gran calendari, especialment per les categories inferiors, que han recollit diversos premis col·lectius en el calendari català de carretera i BTT, de la mateixa manera que l’equip júnior s’ha lluït tant en calendari català com estatal i s’ha viscut l’estrena del BTT Descens.

L’equip júnior, en un any espectacular, ha acabat amb el segon lloc a la general per equips de la Copa Espanya tan sols per darrere de la Fundación Alberto Contador i la victòria col·lectiva a la Copa Catalunya, amb triomf individual per Arnau Fonollosa. El barceloní també es va endur al maig el Campionat de Catalunya a Batet de la Serra, on una exhibició col·lectiva va acabar amb un podi que van completar Toni Algarrada i Adrià Bartrina. El potencial del conjunt de Pius Dòniga també es va poder mostrar en diverses proves per etapes arreu de l’estat, on s’han aconseguit diversos podis en classificacions secundàries i posicions d’honor.

De la mateixa manera, també ha estat molt reeixida la temporada de l’equip infantil de BTT, que ha aconseguit ser el millor conjunt tant de la Copa Catalunya Infantil BTT després de 12 proves com del Campionat de Catalunya de la categoria, on es van aconseguir quatre podis. En la general de tota la temporada, Aleix Casanovas va veure premiada la seva regularitat com a millor aleví. L’equip també es va lluir en els Opens provincials de Barcelona i Girona, on també es va aconseguir les victòries per equips i un total de set títols individuals.

En BTT, l’equip també va participar a diverses de les deu proves Copa Catalunya Internacional, majoritàriament amb els cadets i els monitors en categoria elit. Acompanyat d’això, el recentment estrenat equip de Descens BTT ha pogut participar en la Copa Catalana de descens, que ha comptat amb 7 proves, arreu de Catalunya, així com en algunes proves de Down Urban. Al campionat de Catalunya Mini DH, les proves per les categories inferiors disputades al festival Sea Otter de Girona, a més, es van aconseguir els títols pre benjamí i benjamí de Queralt Cubí i Ivette Pérez.

Per últim l’equip infantil de carretera també ha participat en la Copa Catalunya Infantil carretera, amb una quinzena de proves arreu del país que han tingut nombrosos podis i un gran aprenentatge per tots. L’equip va aconseguir 3a posició per equips al campionat de Catalunya celebrat a Mataró, amb títol prebenjamí d’Ilde Jiménez, també el més regular de la temporada a la Copa Catalunya.

Resum de tots els resultats de la temporada