Voldríeu iniciar als més petits a la bicicleta a través d’un conte?

Ara en teniu una bona oportunitat, perquè arriba el llibre infantil “M’agradaria… ser ciclista”, escrit per Josep Jufré, il·lustrat per Subi i editat per l’editorial Baula. El llibre es presentarà el proper dissabte 17 de novembre a les 17h de la tarda a la Llibreria Muntanya de Llibres (C/ Jacint Verdaguer, 31, Vic).

La publicació del llibre culmina una idea d’anys que dóna continuïtat a la feina feta per l’escola de ciclisme Jufré Vic-ETB, buscant apropar i explicar el ciclisme als nens, tot despertant passió per aquest esport des de petits. El conte està inspirat en escenes de l’escola vigatana i combina textos amb lletra de pal i lligada.

En la presentació, l’il·lustrador del llibre, Subi, farà una il·lustració en directe. A més, s’oferirà berenar als assistents, i un regal per a poder dibuixar.