El Club Natació Vic ETB va presentar l’Escola de Ciclisme amb més de 200 nens i nenes repartides en totes les categories de base. L’Escola segueix formant persones i apostant pels valors de l’esport seguim amb les modalitats de Carretera, BTT, BTT-Desens, Enduro i Ciclocròs.  Aquest any la secció de ciclisme recupera la categoria Cadet de carretera i deixa la de júnior amb carretera, aposta per un equip molt potent en BTT-XCO en les categories de cadet fins a sots 23. Els equips del Jufré Vic-ETB disputaran tot el calendari català al màxim nivell. També és va presentar el patrocinador principal de la secció de ciclisme d’aquesta temporada serà la marca de roba i calçat CMP, una aportació nova que servirà per enfortir els equips, millorar els esdeveniments com la Marxa Cicloturista, la Copa Catalunya Infantil de BTT Ciutat de Vic o el Critèrium del Barri del Remei també de Vic.

Agrair una vegada més a totes les famílies, monitors, tècnics i directors que fan possible aquest projecte que va començar el 2012 i que gràcies al suport com la Federació Catalana de Ciclisme, l’Ajuntament de Vic, les empreses privades com Kyrocream, Stern Motor Mercedes Benz, Mozia, Corredoria Escalé Pou, OpticaTorrents, Codol gestió, Dorsalsport, Farmàcia Terricabras i Scott fan possible aquesta gran família.

FOTOS PRESENTACIÓ