Aquest cap de setmana s’ha disputat la Copa Catalana de Banyoles BTT, una de les proves més importants tant a nivell nacional com internacional. Com ja us vam informar, hi han participat molts corredors del Jufré-Vic ETB i estem molt satisfets amb l’actuació dels nostres ciclistes. En línies general, destaquem la dotzena posició en la classificació per equips, l’actuació de la Mar Soler i en Dani Hausmann i el gran nivell que tenim en la categoria de cadets.

L’Anna Ramírez, directora de l’equip, valora que “hem fet molt bona cursa en la categoria cadet. Hem estat molt bé, especialment en Dani, que ha estat cinquè, i també en Lluc Coma, catorzè, i l’Adrià Franquesa que ha estat el trentè. Hi havia molt nivell però els nois han estat molt bé, han acabat tots. Respecte els júniors, l’Anna remarca que “ho han fet molt bé tot i l’handicap de sortir molt enrere. A més, hi havia els deu primers de la Copa del Món de la categoria, la qual cosa significa que el nivell era altíssim. Finalment, i respecte els Sub23, afegeix que “també han sortit molt enrere per tema de graella. Molt bé els dos ‘Oriols’ tot i que l’Oriol Sirera no ha pogut acabar, li ha faltat poquíssim. El Gerard Moya encara està baix de forma però ha lluitat bé i el Guillem Marso ha fet bona cursa però ha sortit molt enrere i això l’ha perjudicat. Sens dubte, un gran cap de setmana i una magnífica manera de donar la benvinguda a la marca de roba CMP, el primer patrocinador de la secció per aquesta temporada.