Copa Catalunya BTT “Ciutat de Vic”

 

El Club Natació Vic-ETB ha organitzat, un any més, la Copa Catalunya BTT “Ciutat de Vic” sota la direcció tècnica de Jufré Cycling i amb l’Oriol Sirera i en Guillem Marsó com a caps visibles. L’any passat, de fet, la prova va sorgir del treball del grau superior dels nostres monitors que, aquest any, han volgut donar-li continuïtat.

La valoració de l’edició d’aquest any és molt positiva en tots els aspectes. En el sentit més tècnic hem de destacar que hem millorat el circuit i també l’hem fet més llarg, de manera que ha resultat més atractiu. Al mateix temps, però, també hem de posar en valor la implicació de les mares, pares i alumnes de l’escola de ciclisme. De fet, el gra de sorra que hi han posat totes les parts ha resultat cabdal per aconseguir el gran resultat final; d’entrada agraïm el treball de l’Ajuntament i dels patrocinadors i en volem destacar tres que aposten pel ciclisme de base i, de manera molt especial, pel nostre projecte com són CMP, Kyrocream i Stern Motor. A més, també volem reconèixer l’esforç de tots els nens i nenes de la nostra escola i de tots aquells que han vingut de diferents punts de Catalunya per gaudir d’una matinal competitiva de ciclisme de BTT. Finalment, un últim reconeixement per a la Federació Catalana de Ciclisme, als àrbitres, el personal de l’ambulància i l’speaker Rafa Márquez. La seva gran professionalitat ha ajudat a que aquest esdeveniment hagi sigut un èxit tant en participació -amb 204 ciclistes- com en organització.

El pròxim esdeveniment que organitzarem des del Club Vic-ETB ja serà la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer el pròxim dia 9 de juny a Santa Eulàlia de Riuprimer. La Marxa oferirà dos recorreguts; el més llarg de 154 quilòmetres i un desnivell positiu de 2445 metres, i el curt de 111 quilòmetres i un desnivell de 1731 metres. El suport dels principals patrocinadors, com són CMP, Kyrocream i Stern Motor serà cabdal per repetir l’èxit de les edicions anteriors.

Enllaç fotografies