Aquest cap de setmana la secció de ciclisme Jufré Vic ETB, va participar en tres competicions diferents. Anem per parts:

Open de BTT de Sant Bartomeu del Grau, va ser la prova que hi havia més representats de la secció, on es van aconseguir molts bons resultats destacar els podis , Mar Solerva guanyar la categoria femenina sub 23, Lluc Comava ser segon cadet, Mariona Molassegona júnior femení, Oriol Gayprimer i guanyador sub 23, Roc Cubitercer aleví, Lucía Gutierrezsegona principiant femení. També van participar, Gil Lladó, Marc Codinachs, Pau Pujol, Pau Parés, Pau Morilla, Nil Ceamanos, Guillem Marsó, Marc Collell, Adrià Pericas, Aleix Casanovas, Roger Molas, Eloi Ballús, Sílvia Cuatrecasas, Laia Cercuns, Marc Albaladejo, Marc Roca, Aitor Martinez, Oriol Danti, Maria Gutierrez, Pau Montes, Joel Muñoz,Martí Comajoan, Enoc Balsells, Iu Perez, Marc Cuatrecasas.

Amb carretera es va celebrar el Gran Premi Copa Primavera el Prat del Llobregat, i l’equip de ciclisme Jufré Vic ETB, i va participar amb l’equip cadet que va aconseguir el 5è lloc per equips i va destacar el 4rt lloc de David Morell, van completar l’equip Biel Colomo, Danil Tellado, Aniol Parareda, Biel Font i Roc Tarres. En categoria júnior Nil Baldava ser 11è.

Per acabar els dos directors del club Anna Ramirez i Jan Vila van participar a la Volcat Costa Brava, Anna Ramirezva guanyar en categoria mixte i Jan Vila va ser 43è elit masculí.