Dissabte 18 de gener, la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) va lliurar aquest reconeixement a l’Escola de Ciclisme Jufré Vic-ETB. 

Per obtenir aquesta distinció, des de la FCC, han valorat positivament el fet de tenir unes bones instal·lacions, comptar amb monitors i tècnics qualificats, organitzar competicions, seguir una programació de l’activitat i tenir equips de competició, entre altres. 

Des de l’Escola, volem compartir aquest premi amb tots vosaltres i donar les gràcies a l’Ajuntament de Vic, al Club Natació Vic-ETB, a la Unió Ciclista Vic pels seus inicis en aquest projecte i, d’una manera molt especial, als monitors i tècnics que ho fan possible. Gràcies a l’Oriol Sirera, en Guillem Marsó, en Gerard Moya, en Jan Vila, l’Albert Poblet, la Mar Soler, a en Josep Jufré i a tots els monitors que han passat o estan a l’escola. Han estat i són un motor importantíssim per aconseguir aquest meritori primer lloc. També volem constatar que l’Escola ha pogut créixer i consolidar-se gràcies a les famílies que ens heu fet confiança i us apassiona el ciclisme.

Estem molt contents i molt orgullosos que el ciclisme de base hagi tingut tan bona acceptació a Vic i a la comarca d’Osona.