L’Open Barcelona BTT arriba a St Bartomeu del Grau

Aquest proper diumenge 14 de març se celebrarà a Sant Bartomeu del Grau la cinquena edició de Open Barcelona BTT, en el que serà la segona prova del calendari barceloní per les categories adultes després de la important estrena a Sant Vicenç dels Horts, i el debut per les categories de promoció Kids Cup (principiants, alevins i infantils).

A partir de les 07.30h del mateix diumenge es farà el control de llicències, i a les 08.30h està programada la primera sortida de la jornada al circuit de la Codina Rural. Els entrenaments al circuit només es podran fer el dissabte dia 13, ja que aquest es troba en una finca privada. El recorregut d’adults comptarà amb 5,5 kms per volta, i com sempre es donaran diferents voltes en funció de les diferents categories. Es tracta d’un traçat amb corriol i pista a parts iguals, amb trams tècnics i algunes pujades exigents, totalitzant 200m D+ per volta.

Us recordem també que, com passarà amb totes les proves del 2021, serà imprescindible estar acreditat al Registre de Tècnics per poder entrar a la zona tècnica del circuit. Així mateix, i seguint les normatives i restriccions actuals derivades de la pandèmia, us recordem que la prova ha de ser necessàriament sense públic. Hi haurà un aparcament per les autocaravanes i les campers oberta només el dissabte i diumenge (aquest aparcament no disposarà d’electricitat).

Les inscripcions per la Kids Cup es tancaran dimecres dia 10 (inclòs), i les d’adults el dijous dia 11 a mitjanit.

L’esdeveniment està organitzat pel Club Ciclista SBG i CN Vic-ETB (Jufré Cycling). Comptarà amb el suport  de la Codina Rural, la  Federació Catalana del Ciclisme, l’Ajuntament Sant Bartomeu del Grau, la Diputació de Barcelona i Mecàniques Said (Tota la informació, a la web de Jufré Cycling).