Diumenge dia 28 es va celebrar la vuitena edició del Gran Premi de CX a la Ciutat de Vic. La prova, puntuable per la Copa Catalana de Ciclocròs va acollir un total de 350 participants des de les categories infantils fins a masters.

La competició tornava després d’un any d’absència a causa de la pandèmia de Covid-19 i hi feia sense el caràcter internacional de les últimes edicions però amb la mirada posada al gener del 2023, quan Vic serà la seu del Campionat d’Espanya de Ciclocròs. Aquest campionat decidirà els campions d’Espanya de Ciclocross de l’any vinent. Seran quatre dies de competició, 1.000 corredors i unes 10.000 persones en total les que portarà.

La prova, organitzada pel Club Natació Vic-ETB i Jufré Cycling es va dur a terme a la zona esportiva de la ciutat. Amb un circuit tècnic i molt dur físicament, que es caracteritza amb la mítica paret de terra. La glaçada matinal va donar un toc de diversió per les primeres sortides, mentre que quan va desglaçar era una autèntica pista de patinatge amb el fang.
Per l’any vinent està previst incorporar nous pasos tècnics que faràn més espectacular la prova.

Agraïm tot el suport rebut per les diferents entitats i patrocinadors per tirar endavant aquesta competició i en especial a l’Ajuntament de Vic per la seva col·laboració.