CLINIC DE CICLISME A VIC

 

Jufré Cycling i el Club Natació Vic-ETB organitza el primer clinic de ciclisme

 

Del 27 al 30 de desembre, Jufré Cycling i el Club Natació Vic-ETB ofereixen quatre dies de formació i tecnificació per a ciclistes de la categoria cadet i júnior que habitualment competeixen en carretera i/o BTT. Durant aquestes quatre jornades, proposen entrenaments específics amb bici de BTT i/o de carretera, activitat en un gimnàs, natació, spinning i una caminada per complementar la preparació de pretemporada.

 

També es duran a terme tallers de nutrició, de preparació específica i de psicologia amb professionals de cada àmbit. L’horari és de 9 h a 17.30 h, amb dinar inclòs, de dilluns a dimecres. Dijous, es fa jornada intensiva, de 9 h a 14 h. El punt de trobada és a les instal·lacions Jufré Cycling, a la zona esportiva de Vic. Els tallers i el dinar es fan al Seminari de Vic.

 

Podeu consultar-ne més informació i tota la programació detallada a: https://www.jufrecycling.com/clinic-ciclisme/

 

Enllaç a la reunió virtual amb Google Meet:

https://meet.google.com/nqf-pcjo-jey