Jufré Cycling celebra els seus primers 10 anys de vida i inaugura la temporada 2022

Dissabte 12 de febrer, l’equip Jufré Vic-ETB va celebrar el seu desè aniversari amb un acte ple de sorpreses. També es va presentar oficialment l’equip de competició i l’escola de ciclisme de la temporada 2022.

L’acte va començar amb la fotografía oficial de l’equip de competició, el grup de fèmines i l’escola de ciclisme, va aplegar ciclistes, familiars i amics. Tot seguit, es van dur a terme una sèrie de parlaments, cada parlament l’encapcelava un valor del projecte. Els valors eren: passió, tenacitat, professionalitat, treball en equip, il·lusió, confiança, emoció, esperit de superació, suport i complicitat.

Durant els parlaments va intervenir Josep Jufré, l’ànima del projecte que començava recordant els orígens, com va arrencar aquest projecte juntament amb les persones i entitats que li van donar suport i agraïts a tothom qui està dins el projecte fent-lo créixer cada dia més. Actualment l’escola té gairebé 300 ciclistes a més d’un equip de competició de BTT, carretera, ciclocròs i Descens, també organitzen esdeveniments importants de nivell nacional a la comarca com és la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer o el Ciclocròs Ciutat de Vic. També va intervenir l’alcadessa de Vic, Anna Erra, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, corredors, tècnics i famílies dels ciclistes.

A continuació, es va destapar el pastís dels 10 anys, format per 400 piruletes de xocolata i el número 10 com a protagonista, creat per en Lluc Crusellas.

Durant l’acte també vam comptar amb la presència de Pep Poblet, el saxofonista que ens va rebre i animar amb les seves cançons durant el mati.

Per acabar tots els nens i nenes de l’escola van rebre un obsequi d’una motxilla per poder portar a les seves sortides amb bicicleta.

Agraïm tot el suport de les entitats, patrocinadors, tècnics, monitos i sobretot les famílies per la confiança durant aquests 10 anys.

Enllaç fotos