La cursa de Sant Bartomeu del Grau, ja consolidada al calendari català com a prova de l’Open Barcelona torna al seu lloc habitual amb el circuit al camp de futbol. Circuit que destaca pels seus corriols i les dures pujades per tornar arribar a l’arc de sortida.

Un any més, el Club Natació Vic-ETB juntament amb el Club Ciclista Sant Bartomeu del Grau serán els organitzadors de la prova.

“És un plaer poder col·laborar amb Clubs de la comarca d’Osona en l’organització de proves ciclistes i en aquest cas una prova competitiva on hi participen totes les categories”, afirmava Josep Jufré, director de Jufré Cycling.

També afegia que; “Des del Club ens fa il·lusió poder donar l’oportonitat a molts alumnes de l’Escola de Ciclisme Jufré Vic-ETB que participint a prop de casa”,

Aquest any també com a novetat hi podràn participar els més petits, pre-benjamins i benjamins.

El format de la cursa serà el dissabte a la tarda, al camp de futbol de Sant Bartomeu del Grau. Començaran les categories més petites i seguidament enllaçarant masters, cadets, juniors, fèmines i la categoria reina de la jornada, els èlit i sub-23.

Finalment destaquem que Osona una vegada més demostra que és territori ciclista, organitzant proves ciclistes de diferents modalitats. Sota la marca i el portal OSONING (Sport i Natura) podeu estar informats de totes les activitats que es duen a terme a la comarca.