8è GRAN PREMI CICLOCRÒS CIUTAT DE VIC

Diumenge vinent, 28 de novembre, se celebra la vuitena edició del Ciclocròs Ciutat de Vic, puntuable per a la Copa Catalana de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova, organitzada pel Club Natació Vic-ETB i Jufré Cycling, es disputa a la zona esportiva de la ciutat, lloc habitual dels darrers 8 anys. És un circuit tècnic i exigent, amb les típiques pujades curtes amb desnivell i amb algun pas tècnic com a novetat d’aquest any. 

Hi poden participar totes les categories, des de prebenjamí (a partir de 5 anys) fins a màster 60 (majors de 60 anys). La prova reina és la de la categoria elit, a les 12.30h del migdia. 

La prova s’organitza amb vista a l’any vinent, en què Vic serà la seu del Campionat d’Espanya de Ciclocròs (gener de 2023), la prova més important del calendari nacional. 

L’organització compta amb el suport de l’Ajuntament de Vic i la col·laboració dels patrocinadors i en especial a les botigues de ciclisme de la ciutat. 

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran unicament on-line a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme, tancaran a les 24h del dijous dia 25 de novembre.

No s’admetran Inscripcions a partir d’aquest moment.

Si teniu problemes amb la inscripció escriviu a inscripcions@ciclisme.cates

Inscriu-t’hi!

MESURES COVID-19 D’ORGANITZACIÓ

Fotos i vídeo

Video 2021

Fotos 2021