CLINIC DE CICLISME

ENLLAÇ DE LA REUNIÓ DIJOUS 16 VIA GOOGLE MEET

https://meet.google.com/nqf-pcjo-jey

TALLERS

  • Nutrició, encarada a la competició (David Gómez)
  • Entrenament (Josep Codinach)
  • Psicologia esportiva (Dídac Membri)

ENTRENAMENTS

amb tècnics especialistes

BTT

Carretera (Si no tens bici, demana’n disponibilitat.)

Gimnàs

Spinning

Natació

Caminada

HORARI

DILLUNS 27 DIMARTS 28 DIMECRES 29 DIJOUS 30
ENTRENAMENT (9-10h)

Benvinguda

Caminada: 

Creu de Gurb

 Gimnàs Natació Spinning
ESMORZAR + CANVI (10-11h) Entrenament Resistència
ENTRENAMENT (11-13.30 h) BTT CARRETERA BTT Entrenament Resistència
DUTXA (13.30-14 h) Entrenament Resistència

Cloenda

DINAR (14-15 h) Dinar Dinar Dinar
TALLER  (15-17 h) Psicologia Entrenament Nutrició
CORE + ESTIRAMENTS (17-17.30h) Core + estiraments Core + estiraments Core + estiraments

PROGRAMACIÓ

Benvinguts/-udes al primer clinic de competició,

Del 27 al 30 de desembre, tens una oportunitat única per conèixer-te més com a esportista i per aprofundir en el món del ciclisme de competició.

La inscripció inclou un detall de benvinguda, la participació en tots els entrenaments, tallers, tres dinars* i accés a les instal·lacions esportives. Els esmorzars i barretes durant els entrenaments van a càrrec de cada corredor/a.

*En cas de tenir alguna intolerància, cal comentar-ho a l’organització en el moment de formalitzar la inscripció.

Opció de guarda-bicis durant els 4 dies.

A continuació, us expliquem detalladament el programa.

  • DILLUNS 27

Primer dia del clinic. Començarem amb una presentació i, tot seguit, farem el primer entrenament del dia: una caminada conjunta al turó de la Creu de Gurb.

Cal portar el calçat adequat per caminar per la muntanya, a més de la roba adequada, aigua, alguna barreta o fruita i, si voleu, una motxilla amb un paravent o roba d’abric.

Un cop acabat el primer entrenament de senderisme i abans de començar el de ciclisme, aprofitarem per esmorzar i canviar-nos de roba.

Per l’entrenament de ciclisme, cal portar la roba adequada, la bici neta i en bones condicions, recanvis o eines per si punxem i el casc. Recomanem sempre portar alguna barreta o fruita per mig entrenament.

Un cop acabats els entrenaments del matí, aprofitarem per dutxar-nos, (cal portar roba de recanvi) dinar i us deixarem una estona de repòs abans de començar la primera activitat de la tarda.

Cada tarda treballarem un taller diferent. Dilluns farem la psicologia esportiva, un tema molt determinant per a un esportista. Parlarem amb un psicòleg esportiu per saber afrontar la competició i el dia a dia de cada persona.

Acabarem el dia amb una sessió de core, estiraments i relaxació.

  • DIMARTS 28

El segon dia estarà encarat a la preparació física. La millora del nostre entrenament, com corregir els errors, quins diferents entrenaments podem dur a terme, la importància del descans són aspectes que abordarem en aquesta jornada.

Arrencarem el dia amb una sessió de gimnàs, amb els exercicis bàsics ciclista, tant en pretemporada com per tota la temporada. Serà necessari roba adequada per poder practicar l’activitat en un gimnàs indoor.

Un cop acabat l’entrenament, esmorzarem i ens prepararem per l’entrenament de ciclisme.

Per l’entrenament de ciclisme serà necessari portar la roba adequada, la bici neta i en bones condicions, recanvis o eines per si punxem i el casc. Recomanem sempre portar alguna barreta o fruita per mig entrenament.

Un cop acabats els entrenaments del mati aprofitarem per dutxar-nos, (portar roba de recanvi)  dinar i us deixarem una estona de repòs abans de començar la primera activitat de la tarda.

El dimarts ens vindrà un entrenador professional de ciclisme. Treballarem sobre la importància de l’entrenament planificat, els mesos de càrrega, els descansos, les competicions, analitzarem diferents tests de força i resistència, etc.

Acabarem el dia amb una sessió de core, estiraments i relaxació molt important pel nostre cos.

  • DIMECRES 29

Tercer dia del clinic. Continuem amb els entrenaments i l’aprenentatge a través dels tallers especialitzats en la competició i en la millora personal.

El primer entrenament del dia serà de natació. Un entrenament molt complet que va molt bé per al ciclista i més durant els mesos de pretemporada. Cal portar roba de natació adequada, gorro de natació i ulleres d’aigua.

Un cop acabat l’entrenament de natació, esmorzarem i ens prepararem per fer ciclisme.

Per l’entrenament de ciclisme cal portar la roba adequada, la bici neta i en bones condicions, recanvis o eines per si punxem i el casc. Recomanem sempre portar alguna barreta o fruita per mig entrenament.

Un cop acabats els entrenaments del matí, aprofitarem per dutxar-nos, (portar roba de recanvi) dinar i us deixarem una estona de repòs abans de començar la primera activitat de la tarda.

El taller del dimecres serà la nutrició esportiva. Encarat als bons hàbits i a la competició un nutricionista professional ens explicarà de primera mà la importància de l’alimentació a l’hora de competir i de portar uns bons entrenaments al dia a dia. Així com poder recuperar bé després d’un desgast important i el tema de la suplementació per  a l’esportista.

Acabarem el dia amb una sessió de core, estiraments i relaxació molt important pel nostre cos.

  • DIJOUS 30

Últim dia! Encararem el dia amb el primer entrenament indoor, amb spinning. Coneixerem els beneficis i el rendiment de pedalejar en bici estàtica, un entrenament molt productiu als mesos de pretemporada i remei contra el fred de l’hivern.

Un cop acabat, esmorzarem i ens prepararem per l’entrenament de resistència. Aquest últim dia de clinic aprofitarem gran part del matí per fer un bon entrenament i parlar sobre les bases de la resistència al ciclisme. Serà un entrenament llarg, on ens acompanyarà un cotxe d’assistència durant tot el recorregut. Disposarem també d’un avituallament amb productes i suplementació de qualitat per acabar el dia amb energia.

Estàs preparat/-ada per entrenar 4 dies amb un bon equip?

Reunió informativa virtual: El dijous 16 de desembre a les 19.30 h, via Google Meet.

https://meet.google.com/nqf-pcjo-jey

 LOCALITZACIÓ

C/ Mas d’en Bigues s/n 08500 Vic

Escola de Ciclisme Jufré Vic-ETB

 PREU

Campus amb 3 dinars inclosos: 120€

 INSCRIPCIONS

A partir del 17 de desembre

Per a més informació:

609890810 (Josep)

 DIES I HORARIS

Dilluns 27: 9 h-17:30 h

Dimarts 28: 9 h-17:30 h

Dimecres 29: 9 h-17:30 h

Dijous 30: 9 h-14 h