INSCRIPCIONS OBERTES AL CLUB NATACIÓ VIC-ETB!!! Temporada 2022-23

ESCOLA DE CICLISME JUFRÉ CYCLING

A l’escola pretenem que els nens i nenes puguin practicar el ciclisme com una activitat extra-escolar i donar-los així l’oportunitat de poder-lo practicar entre setmana o els dissabtes amb monitors i entrenadors qualificats i amb experiència.

La nostra prioritat a l’escola és que els nens s’ho passin bé i puguin trobar un espai on fer nous amics tot gaudint de l’esport. D’aquesta manera, també volem educar i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport.

Treballem amb diferents grups procurant sempre que tots els alumnes s’hi sentin còmodes.

Escola de ciclisme a Vic des del 2012 i homologada per la Federació Catalana de Ciclisme amb la categoria màxima Hors Categorie.

L’escola disposa d’unes instal·lacions molt adients per poder realitzar les activitats, al Mas d’en Bigues, on disposem de circuits permanents de carretera, Pump Track i ciclocròs en temporada d’hivern. Es tracta d’una pista municipal totalment tancada i equipada.
Les nostres instal·lacions també disposen d’una casa on tenim un despatx, lavabos, una sala polivalent i un magatzem.

En cas de mal temps no anul·lem les classes, doncs són bons moments per fer diferents activitats dins el Mas d’en Bigues. Aprofitem per fer altres activitats, com ara els tallers de mecànica, seguretat viària, jocs, exercicis de psicomotricitat, core, circuits de resistència…

 LOCALITZACIÓ

C. Mas de Bigas – VIC

 MODALITATS

Carretera
BTT
Ciclo-cross
BTT-Descens-Enduro

 EDATS

De 4 a 18 anys

 INSCRIPCIONS

Club Natació Vic-ETB
C/ Josep M. Pallàs,1 – VIC
Tel. 938 853 121

Veniu a provar-ho!!! Primera classe gratuïta i sense compromís

Jocs i circuits d’habilitats

Tècnica i seguretat viària

Sortides per l’entorn natural

Sortides pel carril bici de la ciutat

Tallers de mecànica i seguretat

ESCOLES DE CICLISME