INSCRIPCIONS AL CN VIC-ETB
CALENDARI CURS 2019-20

ESCOLA JUFRÉ VIC-ETB

L’ escola de ciclisme a Vic va néixer l’any 2012 en un campus per setmana santa, aquesta escola està homologada per la Federació Catalana de Ciclisme i pretenem que els nens i nenes des dels 4 anys fins a adolescents de 18 anys puguin practicar el ciclisme com una activitat extra escolar i donar-los així l’oportunitat de poder-lo practicar entre setmana.

Si t’agrada la bicicleta i vols gaudir-ne i divertir-te amb ells tot practicant esport, vine a provar sense compromís!

La nostra prioritat a l’escola és que els nens s’ho passin bé i puguin així trobar un espai on fer nous amics tot disfrutant de l’esport i concretament del ciclisme. D’aquesta manera, també volem educar i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport. Treballem amb diferents grups procurant sempre que tots els alumnes s’hi sentin còmodes.

En aquest sentit, promovem l’aprenentatge de diversos elements tècnics sobre la bicicleta tot combinant-ho amb altes dosis de diversió. Així doncs, es realitzen circuits d’habilitats, jocs amb bici, es treballarà la tècnica i seguretat vial, es fan sortides per l’entorn, sortides pels carrils bici de Vic i tallers de mecànica i seguretat viària. A l’escola tenim les diferents modalitats (carretera,  BTT, ciclo-cross i  BTT-Descens) amb monitors i entrenadors qualificats i amb experiència.

En cas de mal temps no anul·lem les classes, doncs són bons moments per fer diferents activitats dins el Mas d’en Bigues que disposem, aprofitem per fer altres activitats, com ara els tallers de mecànica,  seguretat viària, jocs, exercisis de psicomotricitat, core, circuits de resistència etc etc.

L’ escola disposa d’unes instal·lacions molt adients per poder realitzar les activitats, al Mas d’en Bigas, on disposem de circuits permanents de carretera, Pump Track i ciclo-cross en temporada d’hivern. Es tracta d’una pista municipal totalment tancada i equipada.

Les nostres instal·lacions també disposen d’una casa on tenim un despatx, lavabos, una sala polivalent i un magatzem.

En els preus hi falta el preu de la llicència i 10€ de qüota de l’escola.

Localització Escola de Ciclisme